Cum să îți educi copilul pentru performanță, succes și o viață împlinită?
iMaMA

Cum să îți educi copilul pentru performanță și succes când 85% dintre joburile care vor exista în 2030 nu s-au inventat încă?!

În curând! Un nou eveniment și un subiect căruia, cumva, îi simțeam lipsa! Invitați de top, de la care, oricând, ai ce învăța! EDUCAȚIE PENTRU SUCCES! Cu Gáspár György, Ana Maria Brânză, Vlad Voiculescu și Oana Moraru! 6 aprilie, București. 

Cum să îți educi copilul pentru performanță, succes și o viață împlinită?

85% dintre joburile care vor exista în 2030 nu s-au inventat încă – iată concluzia raportului realizat de Dell Technologies și Institute for the Future (IFTF), în 2017.

Dincolo de rapoarte, estimări și cifre, realitatea este că simpla acumulare de cunoștințe nu mai este suficientă pentru a pregăti noile generații pentru viitor.

Când inteligența artificială avansează în ritm alert, când mașinile din ce în ce mai performante preiau joburi făcute cândva doar de oameni, cultivarea inteligenței emoționale și a empatiei este mai importantă decât oricând. Iar comunicarea, creativitatea și colaborarea nu mai sunt doar ”materii opționale” în educația copiilor noștri.

Cine sunt speakerii de la ”EduCare – Educație pentru succes”?

Gáspár György  este psiholog, autor și custode de povești de viață şi omul care a pornit #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia

“Atunci când membrii familiei dau dovadă de înțelegere și respect unii față de ceilalți, copiii au posibilitatea de a-și însuși cel mai bine lecția bunătății umane. Astfel, pentru tot mai mulți părinți, compasiunea și empatia au devenit sau pot deveni valori ale vieții de familie, la fel de importante ca sănătatea fizică, igiena corporală, sportul sau o bună educație academică. Cert este că – punând noi înșine în practică valorile compasiunii și ale empatiei, ca părinți – putem fi cel mai important model pentru copiii din viețile noastre.”

Oana Moraru este consultant educațional și fondatoarea școlii private Helikon.

“Sunt 5 degete ale mâinii, pe care poți demonstra legătura sau conectarea omului cu un destin de succes: reușitele exterioare (la degetul mic), conectarea cu sine, conectarea cu propria familie, conectarea cu societatea și conectarea cu propria misiune, vocație. 5 direcții care, după ce sunt bine reunite sau integrate – putem vorbi de echilibrul copilului sau de șansele de reușită ale adultului.”

Ana Maria Brânză este sportivă de performanţă specializată pe spadă, are mai multe titluri de campioană modială şi a fost declarată cea mai bună spadasină din lume ani la rând.

“În fiecare dintre noi există un campion. Ține de fiecare în parte cum are grijă de el și cum îl ajută să se dezvolte! Acesta este mesajul pe care încerc să îl comunic cu fiecare ocazie pe care o am. Sunt multe lucruri pe care sportul le-a făcut pentru mine, însă cel mai important lucru pe care l-am învățat din sportul de performanță este semnificația campionului: pentru mine, un campion este acel om care nu renunță!”

Vlad Voiculescu a fost Ministrul Sănatăţii în Guvernul Cioloş, fiind oficial şi cel mai tânăr ministru din Guvernul respectiv, a inițiat proiecte sociale cu impact major, precum Rețeaua Citostaticelor, MagiCAMP și MagicHOME şi a fost selectat între cei 25 lideri globali cărora le-a fost acordată bursa Eisenhower.

„Cea mai mare bucurie şi cel mai important factor de succes este să fii înconjurat de oameni buni. Și nicăieri nu găsești mai mulți oameni buni decât în și prin voluntariat”

Cum poți participa la ”Educație pentru succes”?

Participarea la eveniment se face pe bază de bilet – AICI. Preţul unui bilet în perioada early bird este de 100 de lei, iar după 10 martie preţul biletului va fi de 150 de lei.

Este foarte important de știut că 50% din valoarea încasărilor din bilete se redirecționează către MagiCAMP – organizație care sprijină copiilor diagnosticați cu cancer.

Și mai am o veste bună! Dacă introduci codul  SOL15, beneficiezi de o reducere cu 15%.

Așadar, cu cine mă văd la EduCare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *